Få den bedste hjælp til dit kæledyr hos din lokale dyrlæge

17 oktober 2019 admin

Er du blandt de heldige, hvis familie tæller et fjer eller pels beklædt medlem? Så er du helt sikkert interesseret i at passe så godt på din bevingede eller firbenede ven som overhovedet muligt. Derfor er det vigtigt, at du finder en dyrlæge, som du og dit kæledyr kan stole på, og som arbejder såvel professionelt som empatisk med dyr i alle afskygninger. Samtidig er det en god idé at vælge en dyrlæge, som har praksis eller klinik tæt på din bopæl, så dit dyr ikke skal transporteres så langt, når det er nødvendigt at besøge Doktor Dyr.

Fasanvejens Dyreklinik – din dyreklinik i København

Centralt i Valby finder du Fasanvejens Dyreklinik – en af de mest velrenommerede og alsidige dyrlæge klinikker i København. Foruden at være udstyret med top moderne state of the art udstyr til såvel undersøgelse som behandling, tæller Fasanvejens Dyreklinik intet mindre end fire veluddannede og specialiserede dyrlæger, som står klar med deres ekspertise, når din bedste ven har brug for den.

Foruden almen praksis og standard procedurer så som sundheds tjek, vaccinationer og neutralisering, kan Fasanvejens Dyreklinik også tilbyde tandbehandling, visse former for kirurgi, blodprøve tagning og udredning for diverse somatiske sygdomme hos dit dyr. Eksempelvis er Fasanvejens Dyrekliniks ejer og administrator, dyrlæge Anne Sørensen, særligt specialiseret i kræft sygdomme hos hunde og katte – og blandt de dygtige dyrlæger i klinikken findes ydermere specialister i øjensygdomme og øjenpanel, tarmsygdomme og tandsygdomme hos kæledyr.

Du er, med andre ord, godt dækket ind, når du vælger Fasanvejens Dyreklinik som din dyreklinik i København.

Hvilke dyr behandles hos Fasanvejens Dyreklinik?

Fasanvejens Dyreklinik har i løbet af sine godt fyrre årige levetid taget imod alle typer kæledyr, her under katte, hunde, marsvin, kaniner, fugle og krybdyr. Du kan læse mere om Fasanvejens Dyreklinik på klinikkens hjemmeside fasanvejensdyreklinik.dk

Flere Nyheder